Barion Pixel
Online Menza ügyviteli rendszer
Árak és szolgáltatások 2022. február 2-án kivezetve.

Árak és szolgáltatások 2022. február 2-án kivezetve.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagunkat:

Kinek ajánljuk?

Webes rendelő felület

Adminisztrációs program

Adatbázis

Számla készítés*

Bankkártya elfogadás**

OTP SZÉP kártya elfogadás***

Támogatás

Archiválás

Alap

2.500.- Ft/

bruttó

Akkor ajánljuk ezt a csomagot, ha van rendszergazdád aki átsegít az informatika buktatóin és van egy munkatársad, aki havonta pár órát tud ügyetintézni és foglalkozni a befizetőkkel.

Prémium

7.500.- Ft/

bruttó

Akkor ajánljuk, ha nincs rendszergazdád, de van egy munkatársad, aki havonta tud pár órát az ügyintézéssel foglalkozni és a befizetőkkel.

Pricing Table

* A számla kiállítást az Online Menza rendszer a szamlazz.hu agent segítségével végzi. Ennek a használata költségekkel jár, amelyről a szolgáltató oldalán tájékozódhatsz.

** A bankkártyás fizetés esetén a kifizetett összeg 5%-a költségként jelentkezik. A bankkártya elfogadást a Barion Payment Zrt, bonyolítja. A Barion internetes oldalát itt találod.

** Az OTP SZÉP kártyás fizetés esetén a kifizetett összeg 7%-a költségként jelentkezik. A bankkártya elfogadást az OTP bank bonyolítja. A bank internetes oldalát itt találod.

Teljes körű ügyintézés

Ha nincs rendszergazdád és nélkülözhető embered, akkor is tudunk segíteni. Külön megállapodás keretein belül teljes körű ügyintézést is tudunk vállalni. Ebben az esetben nem csak a rendszert adjuk, de személyes lehetőséget is biztosítunk a készpénzes befizetésekre, és a teljes rendszert mi kezeljük, neked csak az étkezők adatait kell adnod és helyet, ahol tudjuk fogadni a befizetőket.